صادرات زعفران
در این مقاله قصد داریم تا در خصوص قوانین و مقررات صادرات زعفران برخی مطالب را برای شما عزیزان توضیح دهیم. با ما در ادامه همراه باشید. کشور چین یکی از بزرگ ترین مصرف کننده های زعفران در دنیا می باشد. ایران هم از بزرگ ترین کشورهای تولید کننده زعفران در دنیا می باشد. کشور ایران بیش از ۹۵ درصد از تولید زعفران دنیا را در اختیار دارد. و رعفران را به ۴۵ کشور مختلف دنیا صادر می کند. سالیانه معادل ۲۵۰ تن زعفران در جهان تلید می شود که سهم ایران از این مقدار تولید ۲۳۰ تن می باشد. در مرداد سال نود و پنج هفت تن و ۲۵۲ کیلوگرم زعفران از کشئر ایران صادر شده است و ما در صادرات زعفران به کشور های دنیا بی رقیب هستیم. ترخیص کار
مجوز های مورد نیاز برای صادرات زعفران
برای صادرات زعفران نیاز به مجوزهایی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی جمهوری اسلامی ایران داریم. همچنین گواهی بهداشت از وزارت بهداشت و گواهی قرنطینه دامی و نبات هم از جمله مجوز های مورد نیاز بر حسب مورد درخواست کشور خرید زعفران است که ما قصد صادرات زعفران به آن جا را داریم. واردات کالا
شخص و تاجر یا بازرگانی که قصد صادرات زعفران را دارد برای تعیین و مشخص کردن قیمت کالای صادراتی خود باید به کمیسیون نرخ گذاری مراجعه نماید.
بیشترین مقدار صادرات زعفران ایران به کشورهای اسپانیا ، ایتالیا، آمریکا ، فرانسه ، هند ، سوئد ، سوئیس ، آرژانتین ، انگلستان و آلمان می باشد. این اطلاعات در سال ۲۰۱۱ به روز رسانی شده است. برای صادرات کالا شرکت ترخیص کارا دارای شعه های مختلفی در این کشور ها می باشد. برای مثال برای واردات از چین ، واردات از آلمان ، واردات از ایتالیا و یا صادرات کالا به کشورهای چین ، ایتالیا ، ترکیه ، آلمان و … به دلیل حضور تیم ترخیص کار ما در این کشورها سرعت و کیفیت انجام امور به مراتب بهتر از شرکت های دیگر می باشد.
در سال ۹۵ کشور چین واردات زعفران و ترخیص زعفران ایرانی را ممنوع اعلام کرده است.
نحوه صادرات زعفران از ایران به هند
صادرات انواع گوناگون زعفران فله ای در بسته بندی های بیشتر از ۳۰رگرم با شماره کد تعرفه گمرکی ۰۹۱۰۲۰۹۰ مشمول پرداخت ۴ درصد عوارض صادراتی می باشد. همچنین حقوق ورودی کشور هند برای واردات زعفران و ترخیص انواع زعفران از ایران ۳۰ درصد می باشد.
ترخیص زعفران از گمرک دبی
اگر شما دارای سابقه صادرات به دبی را ندارید مطمین باشید که گمرک دبی در مراحل ترخیص کالا از گمرک حساسیت بیشتری نسبت به شما در نظر می گیرد. و لزوما احتیاجی به دارا بودن نشان تجاری و برند نمی باشد. همچنین باید بدانید که معمولا ۳۰ گرم از محصول و کالای شما را به عنوان نمونه برای انجام آزمایشات دریافت می کنندو و اگر کالای شما تاییدیه را از آرمایشگاه دریافت نمود می توانید که مراحل ترخیص کالا و صادرات کالا به دبی را به انجام برسانید. واردات کالا
فعالیت شرکت ترخیص کارا در صادرات زعفران
فعالیت های شرکت ترخیص کالا همجون ترخیص کارا فقط به ترخیص زعفران و یا صادرات زعفران خالاصه نمی شود. در زیر فعالیت های شرکت ترخیص کارا در حوزه زعفران را مشاهده می نمایید.
- ترخیص زعفران پوشال صادرات زعفران پوشال به کشورهای مختلف
- ترخیص زعفران نگین و صادرات زعفران نگین به کشورهای گوناگون
- ترخیص زعفران سرگل و صادرات زعفران سرگل به کشورهای گوناگون
- ترخیص زعفران دسته یا دختر پیچ و صادرات زعفران دسته و یا دختر پیچ به کشورهای گوناگون
اگر شما هم به دنبال شرکت ترخیص کالا که ارائه خدمات خدمات بازرگانی همجون صادرات کالا و یا واردات کالا هستید می توانید با شماره های ۲۲۶۳۹۵۸۰ و یا ۲۲۶۳۹۵۷۹ تماس گرفته و اطلاعات مورد نیاز خود را ترخیص کار ها و کارشناسان بازرگانی ما دریافت نمایید.
برای آشنایی با دیگر فعالیت های شرکت می توانید در بخش مقالات مرتبط با ترخیص کالا و واردات و صادرات مقالات مرتبط با فعالیت های شرکت ترخیص کارا را مطالعه فرمایید. در ادامه چند نمونه از این مقالات را آورده ایم.
اخذ مجوز وزارت صمت ، واردات از ترکیه ، ثبت سفارش کالا ، سامانه جامع تجارت
زعفران گیاهی بسیار خوشرنگ و خوشبو است که به فراوانی در ایران تولید می گردد. زعفران تولید شده در ایران هم مورد توجه ایرانیان و هم کشورهای آسیایی و اروپایی می باشد.
زعفران یکی از بار ارزش ترین کالا برای صادرات در کشور ما می باشد که در تمامی دنیا شناخته شده است و همچنین به طلای سرخ معروف است .
صادرات زعفران به صورت فله مدتهاست که ممنوع شده است
دستور العملهای عمومی جهت صادرات کالا وجو دارد .
مشخص کردن استراتژی
آگاهی از نیازهای بازارهای جهانی
صادر کردن چه محصولی بهتر است
فرایند صادرات چگونه است
چه کشورهایی برای صادرات مناسب تر هستند
مراحل صادرات زعفران نیز از یان قواعد کلی مستثنی نیستند اما یک سری قوانین جزئی تر راجع به صادرات زعفران وجو دارد.
از جمله
خرید زعفران مرغوب
بسته بندی های مناسب و جدید جهت حضور در بازارهای جهانی
داشتن استانداردهای لازم
و غیره
بهترین روش جهت صادرات این محصول بازاریابی و انتخاب بازار هدف می باشد. بازاریابی اولین و اساسی ترین قدم در امر صادرات می باشد.
کشور اسپانیا در سال ۹۶ بیشترین واردات زعفران را از ایران داشته است و بعد از آن هنگ کنگ و امارات دوم و سومین کشورهای خریدار زعفران ایران بوده اند.
با وجود تولید این محصول در ایران ولی بسیاری از کشورها زعفران را با نام اسپانیا می شناسند از آنجایی که این محصول با بسته بندی های بزرگ به اسپانیا صادر می گردد و در آنجا به بسته های کوچک تری تبدیل شده و با برند شرکتهای اسپانیایی به سرتاسر جهان صادر می گردد.
این امر باعث می گردد که تولید کنندگان ایرانی سود کمتری برده و بیشترین سود از آن کشور اسپانیا گردد.
البته در سالهای اخیر سایر کشورها نیز شروع به کاشت زعفران در کشور خود کرده اند و این نگرانی وجوداد که در آینده این کشورها رقبای ایران در تولید زعفران گردند.