صادرات کشمش
در این مقاله توضیحاتی در خصوص صادرات کشمش و قوانین و مقررات مربوط به صادرات این محصول را ارائه داده ایم. اگر قصد صادرات کشمش به کشور های دنیا را دارید. میتوانید با شماره های ۲۲۶۳۹۵۸۰ و یا ۲۲۶۳۹۵۷۹ تماس گرفته و مشاوره های رایگان را از کارشناسان بازرگانی ترخیص کارا دریافت نمایید.
همه از این مسئله مطلع هستیم که اقتصاد ایران تک محصولی می باشد. باید روی این موضوع تاکیید شود و تمرکز ویژه ای روی آن داشته باشیم. صادرات تنها نفت نمی باشد و باید در چنین شرایط دشواری برای رشد و پویایی اقتصاد کشورمان ایران روی این موضوع به میزان زیادی توجه داشته باشیم. علاوه بر محصولات نفتی، محصولات کشاورزی اهمیت بسیار بالایی دارد و باید تلاش کنیم تا بتوانیم از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.در میان محصولات کشاورزی، پسته، زعفران و کشمش از بهترین گزینه ها می باشند. در ادامه در خصوص کشمش و مراحل صادرات کشمش مطالبی را ارائه کرده ایم.
صادرات کشمش توسط ترخیص کار
عدم رشد اقتصاد ایران در مبحث صادرات محصولات غیرنفتی دلایل متفاوتی می تواند داشته باشد. برای حضور در بازار محصولات کشاورزی در سطح دنیا باید استاندارد های بسیار بالایی را رعایت کرد و دلیل آن وجود فضای بسیار رقابتی در این بازار می باشد.
بازرگانی ترخیص کارا با چندین سال سابقه در امر ترخیص کالا ، ثبت سفارش و صادرات و واردات کالا توانسته است تا خدمات خود را به بهترین نحو به مشتریان خود ارائه نماید.
مراحل صادرات کشمش به کشور های دنیا
کشمش از لحاظ حجم و مقدار تولید بعد از خرما قرار می گیرد. ولی برخلاف آن جایگاه بسیار بالایی در بازارهای جهانی دارد. در حال حاضز کشور های ایران ، ترکیه ، یونان ، ایالات متحده عربی و شیلی بزرگ ترین تولید کننده های کشمش جهان هستند. این کشور ها ۸۰ درصد نیاز جهان را از طریق صادرات کشور تامین می کنند.
صادرات کشمش و واردات کشمش در جهان بسیار بالا می باشد. عمده ترین کشور های وارد کننده کشمش امارات ، روسیه ، اوکراین ، آلمان ، کانادا ، ترکیه ، اسپانیا و کویت می باشند. نکته مهم در خصوص کشور های ترکیه و امارات این است که این کشور ها علاوه بر صادرات کشمش ، واردات کشمش را نیز به کشور خود انجام می دهند.
کشور استرالیا کشمش مورد نیاز خود را با واردات کشمش از ایران و سپس بسته بندی و صادرات آن به خارج از استرالیا تامین می کند.
نقش کشور ایران در صادرات کشمش
ایران سالیان سال است که تولید کشمش در آن انجام می شود. نکته جالب توجه در این مورد آن است که ایران از لحاظ تنوع کشمش در دنیا جایگاه اول را به خود اختصاص داده است.
به دلیل شرایط آب و هوایی خاص، کشورمان ایران از مناسب ترین کشور های تولید کننده کشمش در جهان می باشد. این چنین شرایطی ایران را در رده ۱۰ کشور برتر تولید کننده کشمش قرار داده است. از میان ۸۵ گونه مختلف انگور که در ایران تولید می شود. کشمش انگور سفید برای صادرات کشمش بسیار مناسب می باشد.
کشمش های کشور ایران به طور کل به ۳ دسته تقسیم می شوند.
- کشمش انگوری
- کشمش سبزه تیزابی
- کشمش آفتابی
کشور های زیر بازار صادرات کشمش ایران را به خود اختصاص داده اند.
- آلمان ۳۱ درصد
- عربستان ۷۲٫۲۵ درصد
- امارات ۲۵ درصد
- استرالیا ۱۱٫۵۶ درصد
رقبای اصلی ایران در بحث صادرات کشمش کشور های یونان و ترکیه می باشند.
شرکت بازرگانی ترخیص کارا با سابقه درخشان خود در امر ترخیص کالا ، ثبت سفارش کالا در سامانه جامع تجارت ، ترخیص کالا از گمرک ، صادرات کالا ، واردات کالا قادر است تا در سریع ترین زمان و بدون اتلاف سرمایه شما مشتریان فرایند صادرات کشمش را به انجام برساند. کافیست تا با شماره تلفن های ۲۲۶۳۹۵۸۰ و یا ۲۲۶۳۹۵۷۹ تماس حاصل فرمایید. و مشاوره های رایگان را از ترخیص کار ها و کارشناسان بازرگانی ما دریافت نمایید.
برخلاف تولید مناسب و زیاد انگور در ایران ولی صادرات کشمش پیشرفت چندانی نداشته است. کشمش کشورمان به ۸۰ کشور در دنیا صادر می گردد که با تلاش و پیشرفت تکنولوژی صادرات کشمش می تواند موفق تر باشد.
یکی از مهمترین شهرهای کشور ما در تولید انگور و کشمش شهر ملایر است که واقع در استان همدان می باشد .ملایر دارای ۱۱هزار هکتار زمین می باشد که زیر کشت انگور است و سالانه ۲۴۰ هزار تن انگور تولید می کند و در نتیجه از این مقدار انگور تولید شده تقریبا ۷۰ تن آن به کشمش تبدیل شده و مقداری از آن در داخل کشور استفاده می شود و مقداری دیگر به کشور های خاورمیانه و همچنین کشورهای اروپایی صادر می گردد.
این محصول با توجه و کیقیت و مقدار زیاد می تواند گزینه خوبی برای ارز آوری به داخل کشور داشته باشد . و می تواند گزینه خوبی جهت صادرات غیر نفتی باشد.
اما از آنجایی که تولید کشمش در بسیاری از نقاط مکانیزه نشده است و هنوز به صورت سنتی انجام می گردد مشکلاتی را برای محصول ایجا می کند از جمله پایین آوردن کیفیت آن یا اینکه باقی ماندن بعضی از سموم بر روی این محصول که باعث می شود محصول کشور ما در رقابت با محصولات سایر کشورها دچار مشکل شده و رتبه و درجه آن تنزل یابد . البته بحث عدم بسته بندی درست و مناسب به عنوان یک مشکل همیشگی برای همیشگی برای همه محصولات برای این محصول هم دارای اهمیت می باشد.
عامل دیگر در صادرات کشمش نوسانات قیمت ارز است که برای صادرکننده مشکل ساز خواهد بود و اجازه نمیدهد بک برنامه ریزی درست و مدونی در این زمینه داشته باشد در نتیجه انگیزه آن جهت صادرات این محصول کاهش می یابد.
شرکت ترخیص کارا بر آن است که با ارایه راهکار مناسب صادرات این محصول را برای تاجران عزیز آسانتر گردد.