مزایای کارت بازرگانی

در این گزارش قصد داریم درباره مزایای کارت بازرگانی توضیحاتی را ارائه دهیم.

مزایای کارت بازرگانی

مزایای کارت بازرگانی

سامانه جامع ثبت سفارش کالا | کارت بازرگانی | واردات کالا

شرکت بازرگانی واردات و صادرات

خدمات بازرگانی ، ترخیص کالا و ثبت سفارش واردات کالا تخصص ماست

شرکت ترخیص کالا و بازرگانی صادرات و وارداتترخیص کارا “در تمام حوزه های خدمات بازرگانی، واردات کالا ، صادرات، ترخیص کالا از گمرک و … به ارائه خدمات می پردازد.

شما می توانید برای ثبت سفارش کالا از چین ،  واردات کالا از چین ، واردات از ترکیه ، واردات از آلمان , واردات از ایتالیا  واردات از چین و از سایر کشور ها با ما تماس بگیرید.

برای تماس با کارشناسان شرکت بازرگانی و ترخیص کارا می توانید از طریق شماره های زیر اقدام فرمایید :

۰۲۱۲۲۶۳۹۵۷۹  – ۰۲۱۲۲۶۳۹۵۸۰

کارت بازرگانی و مزایای کارت بازرگانی

نکات مهم کارت بازرگانی :

۱) در گمرک هم زمان با بررسی اظهارنامه در مراحل نخست و قبل از اینکه اظهار محقق شود (اظهار بعد از اینکه اظهارنامه امضاء شده و به پیوست اسناد مربوط به صورت رایانه ای یا دستی به گمرک ارایه گردید و شماره ثبت اظهارنامه به آن اختصاص یافت، محقق می گردد.) معمولا مواردی از قبیل موجودی کالا در انبار، مالکیت، احراز صلاحیت، مجوزهای واردات و کد تعرفه گمرک غیره بررسی می شود، بنابراین اگر معلوم گردد صاحب کالا به گمرک بدهی داشته یا مشمول جرایم و پیگرد قاجاق گمرکی است، اصولأ قبل از اظهار کالا فرآیند جریان تشریفات گمرکی متوقف می شود. مزایای کارت بازرگانی

۲) کالاهای وارداتی به نام هر شخصی به مجرد اینکه به شخص ثالتی واگذار گردید
که از لحاظ شرایط صلح بلامانع باشد، از لحاظ گمرک شخص واردکننده – هیچ گونه مسئولینی یا سمتی نسبت به کالای وارده و پیامدهای ناشی از اظهار آن کالا در گمرک ندارد.

۳) به طور کلی در مورد واگذاری محموله های موجود در اماکن گمرکی که در مراجع ذی صلاح انجام میگیرد (دفاتر اسناد رسمی) استعلام از گمرک صورت می گیرد و در صورت بلامانع بودن واگذاری، واردکننده نقشی در ادامه اقدامات بعدی واگذارشونده با اشخاص ثالث ندارد. مزایای کارت بازرگانی

دوم: اقدامات شرکت کارگزاری در هیچ مورد از مراجعات قبلی و بعدی به گمرک در نقش کارگزار گمرک یا حتی صاحب کالا ارتباطی با کالا یا کالاهایی که انجام تشریفات گمرکی آنها به موجب وکالت نامه رسمی به آن شرکت به عنوان کارگزار محول شده است، ندارد. به عبارت دیگر حتی اگر پیش از این در مورد محموله ای به عنوان صاحب کالا و از بابت قاچاق گمرکی مورد پیگرد قرار گرفته در صورتی که کارت با پروانه کارگزاری او هنوز باطل نشده و برای ترخیص کالا اشخاص مراجعه می کند، گمرک مجاز نیست از دخالت او ممانعت نموده با کالای موکل او را به این بهانه ها ترخيص ننماید.

نکات مهم:

۱) ابطال کارت کارگزاری با تعلیق آن به موجب تصمیم کمیسیون موضوع ماده ۱۲۹ قانون گمرک مصوب آبان ۱۳۹۰ صورت می گیرد و در این صورت، صلاحیت فعالیت به عنوان کارگزار و مراجعه به گمرک برای اظهار کالا نخواهد داشت.

۲) اگر کارگزار گمرکی یک شرکت با شخصیت حقوقی باشد که یکی از اعضای آن شرکت، همان آقای رید باشد که مسئول عواقب ناشی از قاچاق بوده، باز و هم فعالیت شرکت”ب” به عنوان کارگزار گمرکی به این دلیل تعطیل نمی شود.

سوم: گمرک نمی تواند از ترخیص ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات راه سازی متعلق به شرکت “الف”، از لحاظ آنچه در بخش اول و دوم توضیح داده شده خودداری نماید، برای اینکه سابقه قاچاق مربوط به آقای زید ( ترخیص کار ) بوده و ارتباطی با شرکت «الف» ندارد. البته ممکن است و حتی اگر به وضوح معلوم باشدکه مالکیت واقعی کالای مورد قاچاق به شرکت «الف» تعلق دارد و آقای حميد و زيد فقط کارت شان را در اختیار گذاشته اند و مالکیت آنها صوری بوده در هر حال نمی تواند شرکت الف و حتی آقای حمید که در ابتدا کالا را به نام او صلح نموده اند و او نیز با توجه به شرایط صلح نامه می توانسته به شخص ثالث انتقال دهد که این کار را کرده است، مورد پیگرد قرار داد.

نکات مهم در خصوص مزایای کارت بازرگانی :

استفاده از مزایای کارت بازرگانی اشخاص برای واردات کالا از چین (برای مثال) به نام آنها که اصطلاحة طبق قانون تجارت “حق العملکار” نامیده می شوند (البته به غلط کارگزاران گمرکی یعنی “Customs Clearing Agents” را که در حقیقت ترخیص کار گمرکی هستند تحت عنوان احق العملکاری می شناسند و نام می برند. و به اشخاصی گفته می شود که به نام خود و به حساب دیگران کالایی را معامله می کنند یا وارد کشور میکنند و ترخیص کالا گمرک انجام می شود، معمول بوده و بسیاری موارد و بنا به هر دلیل با بهانه ای که صاحبان اصلی دارند، مراحل ثبت سفارش و ترخیص کالا گمرک را به شخص دیگری که دارای کارت بازرگانی است، میدهند که این اشخاص (حق العمل کار طبق تعریف قانون تجارت) از لحاظ گمرک صاحب کالا محسوب می شوند و مسئولیت آثار ناشی از این مالكيت هرچند صوری را به عهده می گیرند در این مسئله آقای زید دارنده کارت بازرگانی همین نقش را ایفا نموده و آثار سوء ناشی از قاچاق نیز متوجه او خواهد بود.

چهارم: با توجه به پاسخ موارد مذکور بند اول تا سوم، در هر حال گمرک ناگزیر باید دستوری را که من غیرحق برای توقف کالای متعلق به شرکت «الف» صادر نموده است، لغو نماید. در این صورت صرف نظر از اینکه هیچ هزینه ای بابت توقف کالا در این مدت (از تاریخ صدور پروانه تا زمانیکه اجازه می دهند کالا از گمرک ترخیص قطعی شود، قابل وصول نیست، بلکه صاحب کالا حق دارد بابت ضرر و زیان وارده که ناشی از توقیف کالا به او می باشد، از گمرک درخواست غرامت نماید. برای مثال چنانچه واردات ماشین آلات برای انجام خدمات راه سازی در اجرای قراردادی بین واردکننده و شخص ثالث سفارش کالا وارداتی شده و شرایط قرارداد زمان معینی را برای شروع مشخص نموده که تأخير در اجرا، روزانه متضمن پرداخت خسارت از هریک از طرفین است و در این حالت واردکننده متحمل هزینه می شود. همچنین سایر وجوهی که بابت خواب سرمایه، عدم تحصیل درآمد روزانه برای مدنی که در توقیف بوده و غیره محاسبه و از گمرک مطالبه می نماید با با تسلیم دادخواست حقوقی از مراجع قضایی احقاق حق نمایند. مزایای کارت بازرگانی

نکات مهم مزیت های کارت بازرگانی:

۱) معمولا سازمان گمرک Epl در موارد مشابه که تصمیمات اتخاذ شده غیرموجه از سوی گمرکات اجرایی، موجب تأخیر در ترخیص کالا از گمرک میگردد که در هر حال از زبان هابی برای صاحبان کالا به وجود می آورد، به تقاضاهای همانند آنچه در این مسئله اشاره شده است. بترتیب اثر نمی دهد. لذا در این گونه موارد بهترین گزینه مراجعه به دادگاه های حقوقی مجتمع های قضایی و تسلیم دادخواست است. مزایای کارت بازرگانی

۲) شاید بتوان از طریق کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی نیز من غیر حق بودن عمل گمرک را به اثبات رساند، ولی چون حدود وظایف این کمیسیون ها صرفا حل اختلاف بین گمرک و صاحب کالا است. مزایای کارت بازرگانی و مورد موصوف در حقیقت دعوی صاحب کالا به طرفیت گمرک ایران است، تنها انتظاری که از کمیسیون مذکور به نفع صاحب کالا می رود، همین است که عمل گمرک را درست یا نادرست تشخیص و در رای خود تصریح نماید و همین اندازه رای صادره به نفع صاحب کالا در مرجع قضایی به عنوان تامین دلیل و پشتوانه خوبی در مرجع قضایی محسوب می شود.