ثبت سفارش

در این مقاله توضیحاتی در خصوص ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت توسط ترخیص کار ها و کارشناسان شرکت بازرگانی ترخیص کارا داده شده است. تا کمکی برای آشنایی بهتر شما با نحوه ترخیص کالا از گمرک باشد.

ثبت سفارش به چه معناست؟

ثبت سفارش

ثبت سفارش

یک از مراحل واردات کالا و ترخیص کالا ثبت آن در سامانه جامع تجارت می باشد. قبل از آنکه ثبت سفارش کالا ی خود را در سامانه درج کنید. باید مجوز های مربوط به آن را از سازمان توسعه تجارت که یکی از زیرمجموعه های وزارت صمت می باشد، دریافت کنید.

طبق این بیان اخذ پیش فاکتور را از فروشنده و ثبت آن در سامانه جامع تجارت از مراحل ترخیص کالا و یکی از قدم های واردات کالا می باشد. مجوز مربوط به واردات کالا یک فایل است که توسط سازمان توسعه تجارت برای شما صادر می شود. در این فایل یک شماره ۸ رقمی مجوز و تاریخ مجوز همراه شماره و تاریخ پروفرما و شرکت واردکننده ثبت می شود. در صورتی که تعداد کالای ثبت شده زیاد باشد، باید در اوراقی جداگانه به مجوز ثبت سفارش ضمیمه شود. هدف از طراحی و ساخت اینچنین سیستمی درج آمار و ارقام واردات کالا و نظارت ظوابط فنی برای کالاهای وارداتی توسط دولت جمهوری اسلامی میباشد.

مراحلی که برای ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت و واردات کالا باید گذراند:

  1. آگاهی یافتن از تعرفه گمرکی کالا
  2. دریافت پروفرما و پیش فاکتور از فروشنده کالا
  3. مراجعه به معاونت بازرگانی خارجی کشور برای کامل نمودن فرم های ثبت سفارش
  4. دریافت مجوزهای مربوط به واردات کالا و ترخیص کالا از گمرک براساس قوانین و مقررات واردات و صادرات کالا از سازمان های مربوطه
  5. مراجعه نمودن به شرکت بیمه برای دریافت بیمه نامه کالای خریداری شده
  6. انجام امور ثبت در بانک واسطه معامله برای ثبت سفارش کالا ( بعد از کامل کردن فرم های تقاضا برای باز نمودن اعتبار به انضمام فرم های پیش فاکتور ، بیمه نامه و اجاره نامه نسبت به پرداخت نمودن حق ثبت اقدام می کند. )

انواع ثبت سفارش طبق درخواست متقاضی

  • افتتاح
  • جایگزینی
  • اصلاحیه
  • افتتاح از تنخواه
  • کانتینر برای ترانزیت کالا
  • حمل و نقل

انواع ثبت سفارش طبق روش های پرداخت آن

ارز بانکی: که خود از ۴ نوع تشکیل می شود. نقدی – مدت دار-برات وصولی-حواله بانکی

غیر بانکی: بدون انتقال ارز-ارز متقاضی منشا ارز خارجی-واردات در مقابل صادرات کالا

در مورد هایی کالایی که قصد ترخیص از گمرک آن را داریم استاندارد اجباری داشته باشد، بایستی که در مدارک شماره استاندارد در زمان ثبت سفارش ثبت شود.

ثبت کالا در دیگر کشورهای دنیا

در کشور آمریکا ثبت سفارش در سامانه AMS انجام می شود. در کشورهای اروپایی سامانه کنترل واردات امور مربوط به ثبت و ترخیص کالا را انجام می دهد. برای کشور کانادا هم سامانه اطلاعات تجاری پیش از ورود با به اختصار ACIS بستری برای انجام امور ثبت می باشد. این سامانه ها مشابه سامانه ثبتارش یا سامانه جامع تجارت در کشور خودمان می باشد.

شرکت بازرگانی ترخیص کارا با سابقه درخشانی که امور ترخیص کالا و ثبت آن در سامانه جامع تجارت ntsw دارد. قادر می باشد که تمامی مراحل ترخیص کالا را در کمترین زمان ممکن و حداقل هزینه برای تجار و بازرگانان انجام دهد.

مجوزهای مربوط به ثبت سفارش کالا

اولین قدم برای ثبت سفارش کالا و انجام امور ترخیص کالا از گمرک ، اخذ مجوز برای آن می باشد. همانطور که مشخص است، مجوزهای ثبت سفارش باید قبل از ورود کالا به گمرک و وقتی که خریدار پیش فاکتور را تائید نکرده است دریافت می شود. دلیل این امر آن است که اگر مجوز مربوطه صادر نشد، خریدار دچار ضرر و زیان نگردد. در حالتی که مجوز صادر شد. وارد کننده می تواند سفارش خود را نهایی نماید. همه واردکنندگان بعد از اخذ پیش فاکتور  براساس ماده ۸ مقررات واردات و صادرات کالا ، بایستی که مجوز واردات و ثبت سفارش کالا را بگیرد. مجوز در واقع از طرف وزارت صنعت معدن و تجارت صادر می شود. بنابراین بهتر است که خریدار کالا قبل از دریافت این مجوز اقدام به گرفتن پذیرش برای پروفرما کنند. تا مشکلی برای ممنوع بودن واردات کالا وجود نداشته باشد.

ثبت سفارش نوعی مجوز ورود برای کالاهایی است که خارج از ایران خریداری شده و برای ورود به کشور باید در سامانه وزارت باتزرگانی ثبت گردد. مرحله اول بعد از خرید کالا از فروشنده خارجی گرفتن پروفرم یا پیش فاکتور جهت ثبت در سامانه جامع تجارت می باشد که بعد از ثبت اطلاعات کالای وارداتی مورد بررسی کارشناسان قرار گرفته و در صورتی مشکلی در واردات آن نباشد و احتیاج به مجوز خاصی نداشته باشد تاییید شده و به آن یک شماره هشت رقمی تخصیص می یابد و رسیدی صادر می گردد که در آن شماره هشت رقمی تاریخ ثبت و شماره پروفرم و تاریخ پروفرم قید شده است.

متقاضیان چه حقیقی باشند و چه حقوقی می توانند با وارد شدن به سامانه جامع تجارت ثبت نام کرده کد کاربری و کلمه عبور بگیرند و در هر ساعت از شبانه روز و در هرجایی که دسترسی به اینترنت داشته باشند می توانند کالای وارداتی خود را ثبت نمایند و از آنجایی که اطلاعت در صفحه کاربری با قی می ماند احتیاج به گرفتن کد پیگیری نیست و در صورت رد شدن و یا تایید شدن قابل مشاهده و پیگیری می باشد.

توضیحات و اطلاعاتی که برای کالای مورد نظر ثبت می کنید باید بر اساس قوانین و مقررات گمرک باشد و همچنین تعرفه گمرکی برای کالا وارداتی وجود داشته باشد برای دستیابی به کد تعرفه مورد نظر کالای خود می توانید با شرکت ما تماس گرفته و با ارسال پروفرمای مورد نظر از کارشناسان ما جهت دریافت کد تعرفه مورد نظر خود کمک بگیرید.

برای هر کالایی که وارد می کنید یک کد ده رقمی تعرفه وجود دارد که این کد به همراه کشور سازنده کالا مبنای محاسبه حقوق و عوارض گمرکی کالای شما را تشکیل می دهد.

بنابراین اگه کد تعرفه انتخابی شما اشتباه باشد باعث می گردد که در گمرک هنگام ترخیص کالا جهت پرداخت حقوق و عوارض گمرکی دچار مشکل شده و یا مشمول جریمه گردید.

برچسب مطالب: ترخیص ، کالا ، گمرک ، صادرات و واردات ، واردات کالا